Huis kopen in Arnhem

Voor jouw zoektocht naar een huis, een appartement of nieuwbouwproject laat jij je helpen door de Van Ek Garantiemakelaars. Samen vinden wij jouw droomhuis. Een deskundige makelaar inschakelen is geen overbodige luxe. Er moet namelijk veel worden geregeld. Wij helpen je in ieder fase van het kopen van een huis in Arnhem.

Als Garantiemakelaar geeft van Ek je ook een aantal garanties. Deze bieden extra zekerheid tijdens het kopen van een huis in Arnhem. De belangrijkste is tevredenheidsgarantie. Lees onze klantbeoordelingen om te zien waar deze garantie op gebaseerd is. Onze andere garanties bij het kopen van een huis in Arnhem:

Contactgarantie

Ten eerste zijn wij altijd bereikbaar voor al je vragen. Dat noemen we contactgarantie. Je Garantiemakelaar is namelijk 24/7 bereikbaar en mocht je een korte vraag hebben, dan kan je ook altijd online via de live chat je vraag stellen.

Zekerheidsgarantie

We blijven altijd scherp en halen eventuele gebreken boven water: onze zekerheidsgarantie. We zorgen ervoor dat je zonder onverwachte problemen je droomhuis kan kopen in Arnhem.

Annuleringsgarantie

Mocht je er toch geen goed gevoel bij hebben, dan heb je je annuleringsgarantie en kan je het samenwerkingscontract kosteloos beëindigen.

Van Ek Garantiemakelaars geeft je al deze garanties en er zijn meer voordelen. De makelaars zijn namelijk op de hoogte van al het huidige woningaanbod in Arnhem. Met onze ervaring en kennis van de markt, weten we het juiste huis voor je te vinden. Zelf vast even kijken? Bekijk dan ons huizenaanbod.

Een huis kopen in vier stappen

Wij doorlopen samen met jou vier fases om je perfecte huis te kopen in Arnhem. Tijdens elke fasen helpen we je en maken we het je zo makkelijk mogelijk.

Om te beginnen is er de voorbereidingsfase. In deze fase staan wij uitgebreid stil bij het huidige aanbod. Vervolgens stellen we samen een woonprofiel op. Hierin worden je wensen vastgelegd. Zo kunnen we je in de rest van het traject precies die huizen tonen die voor jou interessant zijn.

In de volgende fase regelen we bezichtigingen en vergelijken we samen met jou de verschillende opties. Mocht je weinig tijd hebben, kunnen we bezichtigingen zelfs ‘s avonds of in het weekend plannen.

Als je een huis in Arnhem hebt gevonden dat je wil kopen, begin de onderzoeks- en onderhandelfase. We vergelijken de woning met vergelijkbare recent verkochte woningen. Verder doen we diepgravend onderzoek naar de onderhoudsstaat. Ook doen wij indien nodig een kadastraal- of bodemonderzoek of laten wij de woning keuren. Deze informatie zorgt ervoor dat we goed voor je kunnen onderhandelen en de beste prijs uit het vuur kunnen slepen.

Tot slot hebben we samen een huis gevonden in Arnhem dat je wil kopen. Wij zorgen voor een goed koopcontract en houden in de gaten dat alles juridisch goed wordt afgehandeld.

Wil je een uitgebreide uitleg over alle fases, bekijk dan het volgende filmpje:

Contact

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaring van: Robert Hendriks

Vakkennis, openheid, vriendelijkheid , geduldigheid in alles van voorbereiding tot en met de verkoop, erg geruststellend om dat in handen te stellen van deze makelaars. Wij zijn zeer tevreden met alle services en adviezen, om tot een weloverwogen beslissing te komen. Een topper onder de makelaars, die wij iedereen kunnen aanbevelen.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

9.3