Huis verkopen in Arnhem

Een huis verkopen is lastig genoeg, laat je daarom bij het verkopen van je woning in Arnhem, Oosterbeek, Velp of Rozendaal adviseren door
Van Ek Garantiemakelaars. Wij staan 24/7 voor je klaar en helpen je met onze deskundige Garantiemakelaars tijdens het verkoopproces. Zonder stress kan jij je nieuwe woning in, want jouw huis in Arnhem of omgeving verkopen, dat doen wij.

Je huis verkopen in Arnhem bij een Garantiemakelaar

Als je kiest voor Van Ek, kies je voor een Garantiemakelaar. Dan krijg je bij het verkopen van je huis in Arnhem de volgende garanties:

  • Bezichtigingsgarantie: je hoeft gegarandeerd niets te regelen voor bezichtigingen. Als je er graag bij wilt zijn, houden we uiteraard wel rekening met je. Ook als dat betekent dat de bezichtiging ‘s avonds of in het weekend plaatsvindt.
  • Tevredenheidsgarantie: we zorgen dat we duidelijke afspraken maken en dat je na afloop tevreden bent. Lees ook de ervaringen van klanten die je voor gingen.
  • Contactgarantie: wij zijn ook buiten kantooruren bereikbaar en beantwoorden al je vragen.
  • Presentatiegarantie: je huis wordt netjes getoond in advertenties, met goede teksten, foto’s en video’s.
  • Annuleringsgarantie: je kan de samenwerking altijd zonder gedoe stopzetten, als je dat wil.

De stappen bij het verkopen van je huis in Arnhem

Hoe ziet het proces er nu precies uit, als je je huis laat verkopen door Van Ek Garantiemakelaars? Dit bestaat uit vier stappen:

Stap 1: onderzoek en afspraken

Om de juiste prijs te bepalen, moet eerst worden uitgezocht hoe de staat van het huis is. Als dat niet gebeurt, loop je risico dat potentiële kopers gebreken ontdekken en dit gebruiken om de prijs omlaag te krijgen. We brengen dit heel precies in kaart. Verder maken we in deze fase duidelijke afspraken. Zo weet je altijd wat je kan verwachten en waar je aan toe bent.

Stap 2: de juiste presentatie

In deze fase van het verkopen van je huis in Arnhem gaan we ervoor zorgen dat je uitgangspositie perfect is. Dat doen we met een presentatiepakket en door een goede vraagprijs te bepalen. Dat doen we samen, op basis van het onderzoek, onze jarenlange ervaring en onze kennis van de huizenmarkt in Arnhem.

Stap 3: bezichtigingen en onderhandelingen

Het regelen van bezichtigingen kan heel wat tijd in beslag nemen. Gelukkig neemt
Van Ek Garantiemakelaars je alles uit handen, waardoor je tijd bespaart. Bovendien zorgen we dat alleen de serieuze kandidaten overblijven.

We houden je op de hoogte van de resultaten van de bezichtigingen en de onderhandelingen via je elektronisch klantdossier. Natuurlijk kan je ons ook altijd bellen voor verdere vragen of opmerkingen.

Stap 4: afhandeling na het verkopen van je huis in Arnhem

Na het verkopen van je huis in Arnhem laten we je natuurlijk niet in de steek. We zorgen ervoor dat alles netjes wordt afgehandeld. Pas als u tevreden bent, alles juridisch in orde is en het huis is overgedragen, zijn wij klaar.

Ben jij benieuwd wat jouw woning waard is en wil je een vrijblijvend gesprek? Vraag dan bij ons een gratis waardebepaling aan.

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.