Hypotheek

Je woont pas écht lekker als alles financieel goed zit

Jou een streepje voor geven op andere kopers door van jou de beste koper te maken. Dat is het Financieel Fit Plan van Van Ek Garantiemakelaars. Het plan biedt de zekerheid dat je altijd beschikt over de beste en meest voordelige hypotheek. Met het Financieel Fit Plan brengen we je financiën in topconditie. En dat houden we zo, zolang jij het wilt.

Wat is het Financieel Fit Plan?

Met het Financieel Fit Plan controleren we jaarlijks of je nog steeds goed zit op financieel gebied. De Financieel Fit app staat 24/7 voor je klaar. Zo heb je altijd inzicht in je hypotheek. En je regelt alles eenvoudig in je eigen beveiligde omgeving. Is er een besparing of verbetering mogelijk? Dan trekt de app meteen aan de bel. Met Financieel Fit weet je zeker dat je financiën het hele jaar in topconditie zijn. En dat voelt goed. De kwaliteit van onze financiële kunde zit wel goed; Financieel Fit is al drie keer op rij hypotheekketen van het jaar.

De beste koper

De meeste verkopers kiezen voor een koper die financieel alles op orde heeft. Wij maken van jou de beste koper met ons Financieel Fit Plan. Daarmee heb jij een voorsprong ten opzichte van andere bieders.

 

 

Jaarlijkse meting

Het Financieel Fit plan worden je financiën jaarlijks gemonitord en bijgestuurd wanneer dit nodig is.
Op deze manier weet je zeker dat je financieel goed zit.

Meer weten?
Vul hier je contactgegevens in. Wij zorgen dat je snel een afspraak hebt.