Nieuwbouw

Ben jij op zoek naar een nieuwbouw woning in Arnhem? De aankoop van nieuwbouw in de gemeente Arnhem gaat anders dan wanneer je kiest voor bestaande bouw. Je krijgt met veel verschillende partijen te maken. Zeker wanneer het de eerste keer is komen er vaktechnische termen op je af waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Er is kans dat je daarom hulp nodig hebt van een makelaar.

Het kopen van een nieuwe woning kan veel zorgen met zich meebrengen, wij zijn er om deze zorgen voor jou uit handen te nemen. De kans is groot dat jij niet dagelijks te maken hebt met het kopen van nieuwbouw in Arnhem. Kies voor de extra zekerheid van
Van Ek Garantiemakelaars. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw in Arnhem. Door te kiezen voor Van Ek Garantiemakelaars profiteer je van een transparante manier van werken en een vijftal garanties.

Nieuwbouw projecten in Arnhem

Het is niet zo gek dat nieuwbouw in Arnhem populair is. Je kunt dan ook vaak op een unieke mooie locatie in een nieuwe woning gaan wonen. Het aanbod aan nieuwbouw wisselt vaak. Van Ek Garantiemakelaars kent het nieuwbouwaanbod in Arnhem en omstreken als geen ander. Daarnaast hebben wij een grote kennis van de lokale huizenmarkt waardoor we altijd op de hoogte zijn van toekomstige nieuwbouwprojecten. Wij kennen de lokale huizenmarkt en regelgeving waardoor jij je dus geen zorgen hoeft te maken.

We kijken samen naar jouw budget en wensen waardoor wij je kunnen helpen met het zoeken van een nieuwbouw woning in Arnhem. Heb je interesse in een woning en wil je gaan kopen? De makelaars van Van Ek Garantiemakelaars leggen je graag uit hoe het koopproces precies werkt en waar je op moet letten. Van Ek Garantiemakelaars werkt in een aantal fases. Hierdoor blijft het aankoopproces altijd duidelijk en overzichtelijk.

De fases van nieuwbouw in Arnhem

Het aankopen van een nieuwbouw project gebeurt altijd in verschillende fases. Wij brengen je graag op de hoogte van de fases die komen kijken bij nieuwbouw in Arnhem. Het gaat anders dan wanneer je bestaande bouw koopt. Zo zit er bijvoorbeeld veel tijd tussen de datum dat een project in de verkoop gaat en de werkelijke oplevering van de woning.

Nieuwbouw in Arnhem start altijd met de oriënterende fase. In deze fase staan je woonwensen centraal. Je vraagt jezelf hierbij af hoe je ideale nieuwbouw woning eruit ziet. Misschien ben je wel op zoek naar een kindvriendelijke nieuwbouwwijk. Of vind je het belangrijk dat je in een wijk gaat wonen met veel groen om je heen.

Van Ek Garantiemakelaars helpt

Wat je wensen ook zijn, het team van Van Ek Garantiemakelaars adviseert je graag. We hopen je zoektocht naar een nieuwbouw woning in Arnhem hiermee gemakkelijker te maken. Wanneer je eenmaal je wensen in kaart hebt gebracht, kunnen we samen kijken naar interessante nieuwbouwprojecten. Op onze website kun je alvast een indruk krijgen van het huidige aanbod aan nieuwbouw in Arnhem. Wil je met een zeker gevoel op zoek gaan naar een nieuwbouw woning? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

De kosten van nieuwbouw Arnhem

Het kopen van nieuwbouw in Arnhem gaat anders in zijn werk dan bij bestaande bouw. Er zijn bijvoorbeeld allerlei kosten die je in acht moet nemen wanneer je nieuwbouw in Arnhem gaat kopen. Bij het regelen van je financiering is het fijn als je weet wat je kan verwachten. Van Ek Garantiemakelaars helpt je graag bij het realiseren van een totaal kostenoverzicht. Op deze manier zijn er geen verassingen achteraf.

Meer- en minderwerk

Een nieuwbouw woning kun je helemaal naar eigen wens laten opleveren. Wanneer je andere wensen hebt, zoals bijvoorbeeld andere badkamertegels, heet dit meerwerk. Laat je iets vervallen uit het bouwplan, heet dit minderwerk. Wij helpen je graag zodat je ook goed weet wat je rechten zijn bij de aanschaf van een nieuwbouw woning in Arnhem.

Nieuwbouw na de oplevering

Natuurlijk hoop je dat de bouw van je nieuwbouw huis in Arnhem snel en voorspoedig verloopt. Mocht er toch iets onverhoopt veranderen in het bouwplan, helpt Van Ek Garantiemakelaars je hierbij. Wij houden je altijd op de hoogte en ondersteunen waar nodig. Wanneer de nieuwbouw woning in Arnhem is opgeleverd kun je heerlijk gaan genieten van je nieuwe woning. Mocht er naderhand iets zijn, staat Van Ek Garantiemakelaars ook dan nog voor je klaar!