Samenwerking Van Ek en Ditters

Van Ek Garantiemakelaars en Ditters Makelaars gaan samenwerken! Wat verwachten wij van onze samenwerking, en vooral: wat betekent dat voor onze klanten? Met deze samenwerking zullen wij beiden onze dienstverlening nog verder verbeteren.

Ditters heeft een nieuw kantoor geopend aan het Willemsplein 29 in Arnhem, waar Van Ek Garantiemakelaars is gevestigd. Wij voegen ons netwerk en onze diensten samen, maar wij behouden onze eigen identiteit en onze eigen klanten en klanttrajecten.

Van origine komt Ditters uit de valleiregio, maar sinds enkele jaren is het makelaarskantoor ook met succes actief in Arnhem. Zij bieden naast diensten op het gebied van makelaardij tevens onafhankelijk hypotheek- en verzekeringsadvies.

Paul van Ek: “Samen hebben wij letterlijk meer in huis. Dat betekent dat ik mijn klanten nu niet alleen knowhow op de gebieden van wonen en verhuizen, maar ook van hypotheken en verzekeringen kan bieden. Voor Ditters betekent de samenwerking een uitbreiding van hun netwerk in een relatief nieuwe regio”.

Van Ek en Ditters, dat wordt een mooie combinatie. Wij zien onze samenwerking met vertrouwen en plezier tegemoet!

Over Van Ek Garantiemakelaars
Van Ek is specialist in de aankoop, verkoop en taxaties van woonhuizen in Arnhem en omstreken sinds 1980. Van Ek is aangesloten bij Garantiemakelaars, een landelijk opererend netwerk van makelaarskantoren. Deze formule onderscheidt zich door 5 unieke garanties en een hoge standaard dienstverlening.

Over Ditters Makelaars
Ditters heeft vier vestigingen in Ede, Wageningen, Veenendaal en Arnhem. Zij bedienen mensen in de Utrechtse Heuvelrug en de West Veluwe Vallei op het gebied van makelaardij en onafhankelijk hypotheek- en verzekeringsadvies. De nieuwe dienst ‘Woonregisseurs’ ontzorgt mensen op het gebied van verbouwen of verhuizen.