Makelaar in Arnhem

Kies een makelaar in Arnhem die betrouwbaar is en de beste huizen van Arnhem en omgeving in de portefeuille heeft; een makelaar in Arnhem die je rondleidt in jouw droomhuis! De professionals van Van Ek Garantiemakelaars zijn geaccrediteerde NVM-Makelaars. Ze zijn onpartijdig, onafhankelijk en als beste op de hoogte van de Arnhemse vastgoedmarkt.

Koop

Op de site van je makelaar in Arnhem vind je het huizenaanbod van de streek. In de zoekbalk kan je invullen wat voor huis je zoekt. Maak een account aan als je een zoekprofiel wilt opslaan. Op deze manier kan je vlug zien of er nieuwe huizen voor jou bijgekomen zijn. Staat je droomhuis er niet bij? Bel dan je makelaar in Arnhem op 026 442 54 36. Het team van Van Ek Garantiemakelaars gaat dan speciaal voor jou op zoek! Wanneer je via ons een huis aankoopt, geniet je bovendien van onze speciale aankoopgaranties.

Verkopen

Wij nemen graag je huis in de verkoop. Als makelaar in Arnhem taxeren we, en adviseren we een scherpe verkoopprijs. Ook besteden we veel aandacht aan de presentatie van je huis. Door je huis op de juiste manier en op de juiste plaatsen te etaleren, wordt het zo aantrekkelijk mogelijk gepresenteerd. Hier geniet je van onze verkoopgaranties. De tijd om je huis te verkopen is nu!

Huur

Wanneer je tijdelijke woonruimte in Arnhem zoekt, kan je overwegen om te huren. Als makelaar in Arnhem bemiddelen we bovendien regelmatig in bedrijfsruimtes zoals kantoren en loodsen. Kijk op de site voor het huidige aanbod.

Van Ek Garantiemakelaars Arnhem

Bij het kopen en verkopen van een huis komt veel kijken. Er is ontzettend veel dat je moet weten en regelen. Je kan het allemaal aan je makelaar in Arnhem overlaten. Als vastgoedprofessionals zijn wij altijd op de hoogte. Onze tevredenheidsgarantie garandeert al onze cliënten bovendien onverdeelde aandacht en onafhankelijk advies.

Bel 026 442 54 36 of laat ons contact met jou opnemen: