Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Van Ek Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.5

Helder contact. Duidelijke afspraken. Goede prijs. We wisten exact waar we wanneer aan toe waren. Zo hoort het!

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

10

Het eerste contact is voor mij van belang geweest en er moet gelijk een klik zijn. Dat had ik met Paul van Ek. Mijn eerste gevoel was juist, hij heeft een geweldig stel collega’s op kantoor en een meer dan uitstekende fotograaf tot zijn beschikking. Contacten zijn soepel en vlot verlopen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Het eerste contact is voor mij van belang geweest en er moet gelijk een klik zijn. Dat had ik met Paul van Ek. Mijn eerste gevoel was juist, hij heeft een geweldig stel collega’s op kantoor en een meer dan uitstekende fotograaf tot zijn beschikking. Contacten zijn soepel en vlot verlopen. Afspraken heel duidelijk en worden nagekomen. Voor ons een perfecte keus.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Heel erg tevreden tot nog toe. Enige punt van aandacht is wat ons betreft de communicatie rondom de FB-campagne. De startdatum kwam niet overeen met hetgeen in de mail genoemd stond.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.3

Contact is goed verlopen, we werden steeds keurig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Er werd meegekeken naar de stukken die gestuurd en getekend moesten worden, zowel door ons als stukken van kopende partij. Zeer correcte manier van communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

9

Een makelaar met aandacht voor zijn/haar klant. Geeft duidelijk advies en koppelt altijd alles goed terug.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van Ek Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,5

Bij Van Ek Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,5. Benieuwd waarom?