Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Van Ek Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

De makelaar Paul van Ek, ken ik al 35 jaar en hij heeft mijn 100% vertrouwen en dit ook altijd waargemaakt. Mijn zaken zijn altijd goed behartigd geweest. Zijn team communiceert prettig en denkt actief mee.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.5

Fijn dat Paul van Ek, samen met zijn vrouw en assistente trouwens, een extra stap voor je loopt ! En de kennis van zaken is ook erg fijn. Naar ons idee verdiepen ze zich in de klant.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

7

We krijgen van verschillende kanten (ook die er verstand van hebben) wel de opmerking dat de vraagprijs veel te laag is. Ben erg benieuwd waar we uitkomen. Stel de vragen na de verkoop nog maar eens !

beoordeelt ons met een 7

geplaatst op

10

Wij hebben geen verbeter punten! Wij zijn heel erg goed geholpen. Bedankt voor alles!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Garantiemakelaar van Ek is ter sprake gekomen in mijn kennissenkring en werd zeer bekwaam aanbevolen. Dus dat betekende geen kat uit de boom kijken maar doen. Het vertrouwen in contact was al gelijk goed. De intake en het samenwerkend verband binnen het bedrijf is goed op elkaar ingespeeld. Ik vergeet iets en van Ek makelaars denkt gelijk mee. Zeer goed georganiseerd , tuurlijk ben je nerveus gaat alles wel goed , maar die gedachten worden goed ontvangen. Men staat gewoon voor je klaar. Prettig zeer prettig.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van Ek Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,5

Bij Van Ek Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,5. Benieuwd waarom?